Luava hyvää tekemässä

Elokuu 07, 2015

Pääsin ensimmäistä kertaa esittelemään Luava-tuotteitani julkiseen tapahtumaan. Neljä ja puoli "hurraa"-huutoa sille: Hurraa, hurraa, hurraa, hur...

Aria Finlandia on Axiomsin ja AAR Eventsin järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kerättiin esimerkiksi varoja Nepalin uudelleenrakentamiselle. Paikalla oli paljon kulttuuria, kuten musiikkiesityksiä, muotinäytöksiä ja taidetta... ja skumppaa, joka tavallaan ei ole niinkään kulttuuria. Musiikista tosiaan vastasi mm. Ancara, joka tulee soittamaan maailman korkeimman rock-konserttinsa sekä Mikael Joonatan, kick-ass pianisti, joka sai ihmisten silmät kyyneliin.

Voin sanoa, että on aivan mahtavaa puhua omasta taiteesta tuntemattomille ihmisille, jotka ovat oikeasti kiinnostuneista töistäni. Puisia käyntikorttjea meni tukuittain, koska tapahtuma oli samalla kansainvälinen verkostoitumistilaisuus. Harmi vain, että alkoi satamaan ja minunkin piti siirtää tuotteeni sisälle turvaan, mutta ilta oli antanut jo siihen mennessä niin paljon, että pystyin tyytyväisenä lähtemään kotiin nukkumaan (kello oli siinä vaiheessa noin 00.37).

Ensi kerran tuotteitani on nähtävillä Modern Sky-festareilla Telakkarannassa 28.8. ja 29.8. Tulkaa siis kaikki sinne tutkimaan tuotteita lähempää, sillä kun tunnet sen mattapintaisen valokuvan massiivipuun päällä, et tule katumaan käyntiä festareilla.

Cheers ja nähdään kohta uudestaan!

-Juuso

Osallistu kommentoimalla!