Yllätä rakkaasi ystävänpäivänä 14.2.

Helmikuu 02, 2016

Kävin 2011 reissaamassa Aasiassa. Etsin äskettäin reissulta yhtä tiettyä valokuvaa ja sen seurauksena jumiuduin koneelleni käymään kaikki matkan kuvat uudestaan läpi. Aivan käsittämätöntä mitä kaikkea mieleeni palasi kuvia selaillessani. Viidakon tuoksu ja torien hajut. Muistin eri ruokien ja raikkaiden virvokkeiden maut. Pystyin tuntemaan jopa sen hiostavan ilman ja kuumuuden, joita pakoon oli vaikea päästä. Tavallaan kävin uudestaan Aasiassa selatessani kuvia. Tajusin jälleen, että se on valokuvien tarkoitus: kokea parhaat hetket uudestaan.

Mieti tämä tilanne: Aamulla herätyskello soi ja pitäisi lähteä töihin. Kävelet koomassa pesemään hampaita ja matkalla näet valokuvan siitä hetkestä, kun olit "hänen" kanssaan Roomassa ja piditte toisianne käsistä tiukasti kiinni. Otit siitä valokuvan, koska halusit muistaa sen hetken aina. Toit sen kotiin esille, koska halusit muistaa sen joka päivä. Aloit hymyilemään.

luava taulu omasta valokuvasta

 

Yllätä rakkaasi ja tuo teidän ikimuistoisin hetki esille, jotta muistaisit sen joka päivä.

teetä luava taulu omasta valokuvasta

 

Peace and love,

Juuso

1 vastaus

Lakesha
Lakesha

Heinäkuu 02, 2016

â–º Femchôve : Elle est cai.–trncetâaº Femto : Femme mirmydonesque, en quelque sorte une naine blanche.â–º Femchôde : Il fautre battre la femme tant qu’elle est chaude.â–º Femchott : Une variété de femme fontaine.

Osallistu kommentoimalla!

Kommenttisi hyväksytetään ennen julkaisua.


Lua lisää tarinoita:

Nahkalompakko Classic
Nahkalompakko Classic

Syyskuu 05, 2017

Luavan käsintehty Nahkalompakko Classic on syy, jonka takia Luava alkoi tekemään nahkatuotteita. Tekstin myötä pääset lähemmäksi tuotteen tuotantoprosessia ja Luavan ajatusmaailmaa.

Lue koko tarina →

Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.
Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.

Syyskuu 04, 2017

Tahdotko metsään patikoimaan, mutta se jää usein vain ajatuksen tasolle? Se ei vaadi juuri mitään toteutuakseen.

Lue koko tarina →

Partioaitta x Luava
Partioaitta x Luava

Elokuu 28, 2017 1 kommentti

Partioaitta ja Luava aloitti yhteistyön tuomalla Nahkalompakko Classicin ja Korttikotelon tuotevalikoimiin. Lisäksi Luavalla on suunnitelmissaan laajentaa toimintaansa mm. reppuihin.

Lue koko tarina →