Osa 2: Valopallo

Maaliskuu 30, 2016

Esipuhe

Valokuva on katsojalle vain pelkkä valokuva, kunnes kuulee sen tarinan.

Valokuva on menettänyt merkityksen monen arjessa, sillä niitä näkee joka puolella koko ajan. Kuvia ladataan esimerkiksi Instagramiin yli 50 000 kappaletta minuutissa. Ei ihme, että valokuvista tulee entistäkin merkityksettömiä. Tämän takia haluan nostaa esille valikoituja kuvia ja niiden kiehtovia tarinoita. Kertojana tietenkin on aina valokuvan ottaja.

Pysähdy hetkeksi, hengitä syvään ja anna tämän valokuvan tulla jopa sinulle hieman tärkeämmäksi.

omasta valokuvasta design puu taulu luava reetta vuorela

"Taivas täynnä tähtiä, hyvää juttuseuraa, kamera ja toisaalta se ihana yön tarjoama hiljaisuus ja rauhallisuus. Muutamia tähdenlentoja, hieman lunta jään päällä lepäämässä ja kärsivällisiä hetkiä tällä öisellä kuvausreissulla.

Yht'äkkiä valoilmiö; villisti pyörivä valo tallentuu kuvaan luoden jotakin, mikä ei oikeastaan edes muistuta mitään. Kalpea, pyöreä valopallo hangen päällä. Valomaalaus on mielestäni kiehtovaa.

En aluksi edes oikeastaan pitänyt tästä kuvasta, sillä mielestäni tämä valosekasotku näytti melkoiselta kaaokselta verrattuna rauhalliseen taustaan. Ajan myötä opin kuitenkin pitämään kuvasta; kaaos ja rauha muodostivat kokonaisuuden. Tämän kuvan taustalla elää muisto yöstä joka tuli valvottua valolla leikkien ja tähtiä katsellen, jutellen, ja tietysti kera kameran.

Reetta Vuorela"

Reetta @ Instagram

luava omasta valokuvasta design puu taulu reetta vuorela

luava omasta valokuvasta design puu taulu reetta vuorela

Jos tahdot tuoda oman tarinasi esille, lähetä kuva, tarina, yhteystiedot ja linkit osoitteeseen juuso@luava.fi, niin tarinasi saattaa päästä kerrottuihin tarinoihin ;)

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook

Kaikki "Kerrotut tarinat".

Rauhallista kevään alkua,

Juuso

PS. Voit myös tilata omalla valokuvallasi samanlaisen teoksen! Se onnistuu tästä.

luava omasta valokuvasta design puu taulu reetta vuorela

Osallistu kommentoimalla!