Osa 3: Luisteluretki

Huhtikuu 19, 2016

Valokuva on katsojalle vain pelkkä valokuva, kunnes kuulee sen tarinan.

Valokuva on menettänyt merkityksen monen arjessa, sillä niitä näkee joka puolella koko ajan. Kuvia ladataan esimerkiksi Instagramiin yli 50 000 kappaletta minuutissa. Ei ihme, että valokuvista tulee entistäkin merkityksettömiä. Tämän takia haluan nostaa esille valikoituja kuvia ja niiden kiehtovia tarinoita. Kertojana tietenkin on aina valokuvan ottaja.

Pysähdy hetkeksi, hengitä syvään ja anna tämän valokuvan tulla jopa sinulle hieman tärkeämmäksi.

lentopelko kerrotut tarinat luava taide valokuvaus

"Olin odottanut vuosia sileää järven jäätä koettuani sen viimeksi lapsena. Nyt en antanut riipivän pakkasen olla esteenä sille vapauden tunteelle, jota jokainen luistimen työntö vain vahvisti.

Olin kaverini Ilkan kanssa menossa luistelemaan, koska oli viimeinen mahdollinen päivä luistella ennen kuin lumimyrsky peittäisi järven kauniin sileän pinnan. Olin monen vuoden ajan toivonut, että joku päivä järven jäät jäätyisivät ennen kuin lumi peittäisi maan, jotta voisi luistella kaliberia isommalla luistinradalla. Pakkasta oli muistaakseni -28 ja se nipisteli naamaa mukavasti, kun tuuli työntyi väkisin kaulaliinan läpi. Lopulta lumimyrsky (joka jo kuvassakin näkyy) saavutti meidät ja oli lähdettävä takaisin, kun vielä näki eteensä. Todella ikimuistoinen luistelureissu.

Anssi Lepikko"

Anssi @ Instagram
Kotisivut
Lentopelko @ Instagram

-

Jos tahdot tuoda oman tarinasi esille, lähetä kuva, tarina, yhteystiedot ja linkit osoitteeseen juuso@luava.fi, niin tarinasi saattaa päästä kerrottuihin tarinoihin.

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook
Kotisivut

Kaikki "Kerrotut tarinat".

Rauhallista kevättä,

Juuso

Osallistu kommentoimalla!