Isänpäivä 13.11.

Lokakuu 26, 2016

Isä on erittäin tärkeä ihminen. Hän on opettanut sinua käyttämään vasaraa. Hän on raahannut sinut pulkassa mäen päälle talvella, kun et ole itse jaksanut kävellä. Hän on potkinut palloa kanssasi ulkona, vaikka olisikin poikki rankan työviikon jälkeen. Isä on monelle esikuva, idoli, mestari. Myös minulle.

Jos "tee-se-itse" -termille pitäisi keksiä uusi selitys, niin siinä olisi isäni kuva. Itse olen oppinut häneltä kädentaidot. Häneltä olen myös saanut innostuksen luoda jotain uutta ja omaperäistä, joka näkyy kaikissa Luavan tuotteissa, oli kyseessä sitten Luava-teos tai nahkalompakko. Hyvin motivoivaa on myös se, että isäni seuraa sivusta Luavan toimintaa ja on todella innoissaan siitä. Häneltä tulee loistavia ideoita ja apua aina kun sille on tarve. Tämän syyn takia haluan itse muistaa isää ainutlaatuisella lahjalla, jota en nyt tohdi kertoa, ettei yllätys mene pilalle, jos isäni eksyy tähän blogijulkaisuun.

13.11. on tosiaan isänpäivä ja jos tahdot itsekin muistaa isää, puolisoasi tai isoisää ikimuistoisella lahjalla, niin tässä muutama idea:

Vanhat valokuvat ovat erittäin tunnelmallisia. Toki laatu ei ole nykyaikaan verrattavissa, mutta ne tuntuvat paljon aidommilta, koska jokainen laukasimen painallus saattoi maksaa lapsen viikkorahan verran. Etsi vanha valokuva, joka herkistää isäsi, skannaa se (tai lähetä postilla osoitteeseen Uudenkylänmäki 14 C yhteystietojesi kanssa), niin teen siitä käsin ainutlaatuisen puisen Luava-teoksen. Se saattaisi mennä hyvinkin syvälle tunteisiin.

Luava teos taulu omasta valokuvasta isänpäivä

Luava teos taulu omasta valokuvasta isänpäivä

Jos vanhoja valokuvia ei löydy, niin uudetkin käy ja niistä voi tehdä huomattavasti suurempia teoksia erittäin tarkalla laadulla. Isälle sopisi esimerkiksi oman lapsen hääkuva sekä kuva lapsista tai lapsenlapsista.

Luava teos taulu omasta valokuvasta

Luava teos omasta kuvasta isänpäivä

Luava teos omasta valokuvasta taulu

Tai jos et löydä omaa valokuvaa, niin voit toki antaa valmiin teoksen hänelle. Tässä isälle sopivat valmiista valokuvasta valmistetut Luava-teosket:

Luava teos taulu omasta valokuvasta

Luava teos taulu puutaulu isänpäivä

Luava teos taulu isänpäivä

Luava teos syksy isänpäivä taulu

Luava teos vanha auto

Luava-teosten lisäksi on tarjolla nahkatuotteita laidasta laitaan. Jos isäsi nahkalompakko vetelee viimeisiä, niin suosittelen hänelle käsintehtyä nahkalompakkoa tai korttikoteloa:

Luava nahkalompakko lompakko isänpäivä

Luava nahkainen korttikotelo isänpäivä

Luava nahkainen korttikotelo käsintehty

Jos isän lompakko on vielä täysin vedossa, niin Luavan-avaimenperä saattaa olla ratkaisu.

Luava korttikotelo nahkainen avaimenperä

Luava nahkainen avaimenperä

Luava nahkainen avaimenperä isänpäivä

Jos isäsi omistaa ipadin, niin sillehän pitää sitten hankkia tyylikäs suoja. Jos hän omistaa jonkun muun tabletin, niin teen kyseiselle laitteelle samanlaisen suojan. Ota vain yhteyttä meilitse: juuso@luava.fi

Luava nahkainen ipad kotelo nahkakotelo isänpäivä

Luava nahkainen ipad kotelo nahkakotelo isänpäivä

Päätöksenteko on joskus vaikeaa, joten helpoimmalla pääset Luavan puisella lahjakortilla:

Luava lahjakortti puu

Eikä pidä unohtaa Luavan omaperäistä lahjapaketointia tilauksen yhteydessä:

Luava lahjapaketointi lahja isänpäivä

Tässä siis muutama idea. Mukavaa isänpäivää kaikille isille ja muistakaa seurata Luavaa sosiaalisessa mediassa, niin tiedätte milloin olen sinun lähelläsi tapahtumassa esittelemässä tuotteitani.

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook

Mukavaa syksyä kaikki,

Juuso

Osallistu kommentoimalla!