Luava-teos, osa 9: Rakkaus

Helmikuu 28, 2017

Luavan "Kerrotut Tarinat" kokoaa yhteen paikkaan kokoelman valokuvia ja niiden tarinoita. Miksi? Sen takia, jotta voisit hetkeksi pysähtyä ja katsoa kuvaa ajatuksella ja lukea tarinan sen takana, jotta valokuvasta tulisi merkityksellisempi myös sinulle.

Päivittäin näemme tuhansia ja taas tuhansia valokuvia, jotka vain viilettää silmiemme ohi. Pysähdymme liian harvoin vain tuijottamaan niitä ja ajattelemaan. Nyt on sen aika. Tutustu Tuomo Syrin otokseen tarinan kera.

Luava tuomo syri

"Tässä valokuvassa haluan kuvata erästä todella tärkeää asiaa. Kuvasin tämän pikkusiskostani ja hänen poikaystävästään Kokkolassa, ja tämä kertoo luottamuksesta ja toivosta ja ennen kaikkea siitä tärkeimmästä asiasta. Sellaisesta, joka ei koskaan ehdy. 

Ja olen sen armoilla. Se on helppo aloittaa mutta mahdotonta lopettaa. Ja se seuraa kaikkialle. 

Kun kuivassa erämaassa on kaikki kuollut, tuuli vaeltaa pitkin aavoja ja taivaalla näkyvät tähdetkin ovat aikoja sitten sammuneet, siellä olen yksin muuttunut heinän korttakin pienemmäksi. Mutta se on seurannut minua, se kasvattaa autiomaahan hedelmäpuun, ja mustan yön läpi antaa auringonvalon luoda onnea. Rakkaus."

NVK & Luavan valokuvakilpailun voittaja, Tuomo Syri.
Tuomo @ Instagram
Tuomo @ Facebook

Palkintona Tuomo sai valokuvastaan käsintehdyn puisen Luava-teoksen.

Luava taulu omasta valokuvasta

Luava taulu omasta valokuvasta

luava taulu omasta valokuvasta

Jos haluat omasta valokuvastasi aidon Luava-teoksen, paina tästä.

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook
Kotisivut

Kaikki "Kerrotut tarinat".

Kiitos ajastanne ja mukavaa viikon jatkoa,
Juuso

Osallistu kommentoimalla!