Miten Luava-teos valmistuu?

Maaliskuu 06, 2017

Toivottavasti on viikko alkanut hyvin. Minulla ainakin on, nimittäin Metsälehti teki Luavasta jutun ja se putosi jo viime viikon lopulla postiluukusta. Halusin säästää uutiset maanantaille, koska maanantai on pahamaineinen päivä monen mielestä ja tahdoin aloittaa viikon positiivisella tunnelmalla.

Luava metsälehti artikkeli

Metsälehden toimittaja Liina Kjellberg otti muutama viikko sitten minuun yhteyttä ja kertoi kiinnostuksestaan tehdä Luavasta ja Luava-teoksista artikkeli. Sovimme päivämäärän tapaamiselle ja viikkoa myöhemmin istuimme Liinan ja valokuvaaja Kimmo Brandtin kanssa työpajan keittiössä, kahvikupit käsissämme intensiivisesti keskustellen. Täytyy sanoa, että tilanne ei tuntunut lainkaan haastattelulta vaan hyvää vuorovaikutusta sisältävältä mielenkiintoiselta keskustelulta, jossa valokuvaajan ei tarvinnut hiljaa odottaa kuvausten alkua.

Haastattelun ja parin kahvikupposen jälkeen menimme työpajalle, esittelin Luava-teokset ja otimme sorvin äärellä parit kuvat. Viikkoa myöhemmin lehti meni painoon ja siitä muutaman päivän kuluessa lehti saapuikin jo minun hyppysiini.

Ota hyvä asento, kupillinen kahvia ja lue tiivis, mutta hyvin informatiivinen artikkeli Luavasta ja Luava-teoksen valmistuksesta.

Luava metsälehti artikkeli

Jos tosiaan meni ohi, niin voit tilata taulun omasta valokuvasta myös. Kiitos ajastasi ja jos innostuit Luava-teoksesta, saat lisää tietoa tästä. Jos tahdot lukea jutun fyysisestä lehdestä, niin Metsälehden voi ostaa monesta lehtipisteestä.

Kiitos myös Metsälehti, Liina ja Kimmo tämän artikkelin aikaansaamisesta!

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa,
Juuso

Luava metsälehti

Osallistu kommentoimalla!