Nahkalompakko Premium

Helmikuu 17, 2017

Kuulumiset

Vuoden 2016 loppu oli hektinen. Joulu on aina vilkkain sesonki ja hommaa riitti mukavasti. Loppuvuosi meni tosiaan aikalailla pajalla tilaustöitä tehdessä sekä markkinoilla. Onneksi kaikki pysähtyi jouluna ja sain nostaa jalat hetkeksi ylös. Toki joululahjaksi lahjakortin saaneet innostuivat heti alkuvuonna tilaamaan Luava-teoksia, joten se piti tammikuun alun sorvin lämpimänä. Tammikuun lopulla myös kävin Brasiliassa lomailemassa, joka teki eetvarttia. Oli muuten inspiroiva maa, suosittelen käymään.

Nyt tosiaan täällä taas, keksimässä ja tekemässä uusia tuotteita vanhojen rinnalle. Siitähän tämäkin julkaisu kertoo, nimittäin uudesta monikäyttöisestä nahkalompakosta.

Mutta nyt, saanen esitellä...

Nahkalompakko Premium

Luava nahkalompakko lompakko

Luavan ajatusmaailma pyörii yksinkertaisissa ratkaisuissa, joka välittyy jokaisesta tuotteesta minimalistisena muotoiluna. Luavan nahkalompakot edustavat tätä samaa ajatusmaailmaa, joka aikaansaa niille omaperäisen ulkonäön ja käytännöllisyyden. Tällä kertaa uutuustuote on aikaisempia nahkalompakoita monikäyttöisempi.

Luava nahkalompakko lompakko

Aikaisemmissa Luavan lompakoissa ei ole ollut paikkaa kolikoille, joten kehitin uuden mallin tämä näkökulma mielessä ja sen seurauksena syntyi Nahkalompakko Premium. Sinne mahtuu tusinan verran kortteja, setelit ja kolikot. Tämän lisäksi lompakon takapuolella on korttipaikka lähimaksu- tai matkakortille, jotta lompakkoa ei tarvitse avata korttia käyttääkseen.

Luava nahkalompakko lompakko

Luava nahkalompakko lompakko

Käsinommeltu vahva tikkaus ei lähde purkautumaan, ellei sille näytä teräasetta (jota en suosittele). Tikkauksen väri on Luavan nahkatuotteille tyypilliseen tapaan beige, jotta se toisi tyylikkäästi kontrastia yhdessä nahan värin kanssa, joista voi valita joko tummanruskean tai punaruskean.

Luava nahkalompakko lompakko

Luava nahkalompakko lompakko

Painonappi on "Original Prym", eli paras painonappi mitä löytyy. Olen testannut sen erittäin toimivaksi jo Luavan avaimenperissä. Kokemuksesta voin sanoa, että vuoden käytön aikana nappia on avattu vähintään 4 kertaa päivässä ja se ei ole löystynyt lainkaan. Lisäksi painonapin pinta on patinoitunutta messinkiä, joten se sopii lompakon rustiikkiseen ilmeeseen täydellisesti nahan väristä riippumatta.

Luava nahkalompakko lompakko

Hauska fakta tästä lompakosta on se, että se on tehty yhdestä nahanpalasta. Se on sitä yksinkertaista muotoilua parhaimmillaan. Nyt lähdenkin tästä työpajalle tekemään tilauksia, joten kiitos arvokkaasta ajastasi!

-Juuso

Jos pidät Luavan uudesta nahkalompakosta, niin voit tilata sen tästä. Jos tahdot selailla muita Luavan lompakoita, niin siirry tänne. Jos et ole lompakkoa vailla, tutustu Luavan valikoimaan täältä. Jos tahdot kokea jotain uutta, lähde seikkailemaan ulos. Hyvää viikonloppua!

 

Osallistu kommentoimalla!

Kommenttisi hyväksytetään ennen julkaisua.


Lua lisää tarinoita:

Nahkalompakko Classic
Nahkalompakko Classic

Syyskuu 05, 2017

Luavan käsintehty Nahkalompakko Classic on syy, jonka takia Luava alkoi tekemään nahkatuotteita. Tekstin myötä pääset lähemmäksi tuotteen tuotantoprosessia ja Luavan ajatusmaailmaa.

Lue koko tarina →

Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.
Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.

Syyskuu 04, 2017

Tahdotko metsään patikoimaan, mutta se jää usein vain ajatuksen tasolle? Se ei vaadi juuri mitään toteutuakseen.

Lue koko tarina →

Partioaitta x Luava
Partioaitta x Luava

Elokuu 28, 2017 1 kommentti

Partioaitta ja Luava aloitti yhteistyön tuomalla Nahkalompakko Classicin ja Korttikotelon tuotevalikoimiin. Lisäksi Luavalla on suunnitelmissaan laajentaa toimintaansa mm. reppuihin.

Lue koko tarina →