Nahkalompakko Traveller

Maaliskuu 29, 2017

Ensiksi minun on ilo ilmoittaa, että Made By Helsinki on ottanut myymäläänsä Luavan tuotteita myyntiin. Kaupassa on muutamaa erilaista nahkalompakkoa, Snippejä, avaimenperiä ja nahkakulhoa. Käykää tutkimassa tuotteita osoitteesta Katariinankatu 4 (Senaatintorin kupeessa), niin pääsette hypistelemään tuotteita käsissänne. Made By Helsingin löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Nahkalompakko Traveller

Tämä ehkä tähän mennessä omaperäisimmän muotoilun omaava nahkalompakko on tehty reissaajalle, joka ei kanna kuin välttämättömyydet lompakossaan.

Luava Nahkalompakko traveller lompakko

Jos sinulta löytyy tämä taskusta, niin mukanasi on 4 tärkeintä korttia ja setelit. Sen kummempaa kukaan ei tarvitse ainakaan matkustaessa. Toki tämä käy myös henkilölle, joka ei reissaa vaan kantaa mukana tosiaan pienen määrän kortteja ja käteistä (nostan hattuni hänelle, joka osaa karsia lompakon sisällön näin riisutuksi).

Luava lompakko nahkalompakko traveller

Tämä tuote on valmistettu käsin jakin nahasta ja se koostuu yhdestä ainoasta nahanpalasesta (niin kuin myös Nahkalompakko Premium, josta löytyy myös blogijulkaisu). Travellerin nahanpala on muotoiltu niin fiksusti, ettei se tarvitse erillisiä taskuja korteille.

Luava nahkalompakko traveller lompakko

Setelit mahtuvat vaivatta isoon taskuun ja kortit saa "viiltoihin" nopeasti. Muotoilu tässäkin suhteessa on tehty optimaalisesti, sillä kortit eivät rypistä seteleitä, eikä seteleiden pois ottaminen pudota kortteja pois lompakosta. Korttipaikkojen välissä oleva aukko tekee tuotteen visuaalisesta ilmeestä hengittävän ja helpottaa suunnattomasti lompakon käyttöä.

Luava nahkalompakko Traveller lompakko

Eli jos kannat mukanasi pientä määrää kortteja tai olet lähdössä matkalle, anna Nahkalompakko Travellerille mahdollisuus tehdä arjestasi tai matkastasi hieman parempi. Tämän lompakon käyttö ei ole vain lompakon käyttöä. Se on kokemus.

Mukavaa keskiviikon jatkoa,
Juuso

Luava nahkalompakko traveller lompakko

Osallistu kommentoimalla!