Osa 5: Polku

Elokuu 09, 2016

Valokuva on katsojalle vain pelkkä valokuva, kunnes kuulee sen tarinan.

Valokuva on menettänyt merkityksen monen arjessa, sillä niitä näkee joka puolella koko ajan. Kuvia ladataan esimerkiksi Instagramiin yli 50 000 kappaletta minuutissa. Ei ihme, että valokuvista tulee entistäkin merkityksettömiä. Tämän takia haluan nostaa esille valikoituja kuvia ja niiden kiehtovia tarinoita. Kertojana tietenkin on aina valokuvan ottaja.

Pysähdy hetkeksi, hengitä syvään ja anna tämän valokuvan tulla jopa sinulle hieman tärkeämmäksi.

jenni kollani luava tarina

"Toinen haluaa karkin, kun toinen haluaa sipsin. Toinen haluaa nuken, kun toinen haluaa auton. Toinen haluaa oppia, kun toinen haluaa leikkiä. Toinen haluaa perheen, kun toinen haluaa menestyvän uran. Toinen haluaa uuden design asunnon, kun toinen haluaa punaisen tuvan ja perunamaan. Elämä on täynnä valintoja, nyt ja aina. Find your own path.

Tämä paikka on Norjan autoreissulta, jonka löysimme sattumalta erinäisten päätösten seurauksena. Paikka oli hyvin mielenkiintoinen ja talolla on selkeästi oma tarinansa.

Jenni Kollani"

Tutustu seuraavista linkeistä Jennin aikaansaannoksiin:

Facebook
Instagram

Kerrotut tarinat

Jos tahdot tuoda oman tarinasi esille, lähetä kuva, tarina, yhteystiedot ja linkit osoitteeseen juuso@luava.fi, niin tarinasi saattaa päästä kerrottuihin tarinoihin.

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook
Kotisivut

Kaikki "Kerrotut tarinat".

Aurinkoista kesää,

Juuso

Osallistu kommentoimalla!