Osa 6: Sumu

Elokuu 23, 2016

Valokuva on katsojalle vain pelkkä valokuva, kunnes kuulee sen tarinan.

Valokuva on menettänyt merkityksen monen arjessa, sillä niitä näkee joka puolella koko ajan. Kuvia ladataan esimerkiksi Instagramiin yli 50 000 kappaletta minuutissa. Ei ihme, että valokuvista tulee entistäkin merkityksettömiä. Tämän takia haluan nostaa esille valikoituja kuvia ja niiden kiehtovia tarinoita. Kertojana tietenkin on aina valokuvan ottaja.

Pysähdy hetkeksi, hengitä syvään ja anna tämän valokuvan tulla jopa sinulle hieman tärkeämmäksi.

riku norakari Luava kerrotuttarinat kerrotut tarinat

"Viikonloppu kun otin tämän kuvan ajattelin, että kesähän on taas pian ohi. Ei tämä kauneus kestä kauhean kauan. Miksi en ota kaikkea irti kesän hienoista kauneuksista? Päätin, etten aio viettää kaikkea aikaani sisällä kun voi tehdä paljon muutakin, paljon parempaa. Lähdin ulos kamerani kanssa klo 21 illalla kiertelemään ympäri kotikuntaani (Lietoa). Päätin kuvata koko yön läpi eri lokaatioissa. Aamuyöstä huomasin mahtavan sumun. Päätin että tämä pitää ikuistaa auringonnousun kera. Päätin kiivetä Parmaharjun hyppytoniin. Kello oli 4 aamusta ja aurinko alkoi pilkahtelemaan. Ennen kun otin kuvan tiesin että, tämä hetki on kauneimmista hetkistä mitä olen ikuistanut. 

Lähtiessäni autolle tornista tiesin että, tämä kannatti. Mieleeni tuli Lidlin mainos: Elä kuin viimeistä kesäpäivää. Nappiin osuva tosiaan.

Riku Norakari"

Lisää pysäyttäviä valokuvia löydät Rikun Instagramista.

riku norakari Luava kerrotut tarinat kerrotuttarinat

Tämä kyseinen valokuva voitti Instagramissa Luavan ja Chasing Dreamsin järjestämän valokuvauskilpailun #VieläHetkiTässä. Palkintona oli kyseisestä valokuvasta kuvan mukainen 10x10 cm Luava-teos, tässä lopputulos. Onnea Riku vielä kerran ja kiitos kaikille osallistujille!

Luava design taulu omasta valokuvasta

Luava design taulu omasta valokuvasta

Jos tahdot tilata ainutlaatuisen teoksen omasta valokuvastasi, se onnistuu tästä.

Kerrotut tarinat

Haluatko tuoda oman tarinasi esille? Käytä sosiaalisessa mediassa valokuvan yhteydessä hashtageja #KerrotutTarinat ja #Luava. Kirjoita kuvan tekstikenttään myös kuvan tarina, jotta valokuvast tulee lukijoille henkilökohtaisempi.

Luava @ Instagram
Luava @ Facebook
Kotisivut

Kaikki "Kerrotut tarinat".

Rauhallista alkusyksyä,

Juuso

Luava design taulu omasta valokuvasta

Osallistu kommentoimalla!