Partioaitta x Luava

Elokuu 28, 2017

Vaihdetaan ensin kuulumiset. En tahtoisi myöntää, että kesä olisi jo ohi, joten en myönnä! Omaan kesääni sisältyi omat häät, häämatkan Toscanassa, veneilyä Kemiön saaristossa ja hieman mökkeilyä. Luonnossa tuli siis vietettyä paljon aikaa, joka aina inspiroi ja antaa tilaa ajatuksille. Sen myötä rinkka täyttyi uusista ideoista ja nyt on levännyt olo niiden toteuttamiseen. Niistä lisää hieman myöhemmin.

Luava saaristomeri auringonlasku
Yksi useista auringonlaskuista Kemiön saaristossa.

Luava kartat

Partioaitta x Luava - luonnollinen yhteistyö

Vuoden 2016 loppupuolella Partioaitta ja Luava aloittivat yhteistyön. Sen myötä Partioaitta toi tuotevalikoimaansa Nahkalompakko Classicin ja Korttikotelon. Käsityö ja kotimaisuus on Partioaitalle tärkeitä arvoja, jonka takia yhteistyö onkin hyvin luonnollinen. Yhteistyö alkoi juuri sopivasti isänpäivän alla, jolloin monet isät saivatkin lahjaksi Luavan nahkalompakon. Tämä yhteistyö ei pelkästään vahvista Partioaitan ajatusmaailmaa, se myös on Luavalle suuri kunnia, kun niinkin arvostettu ja luotettava taho haluaa myydä käsintehtyjä tuotteitani. Partioaitalle kiitoksena tästä piirsin kuvan:

Partioaitta ulkona perillä Luava

Jos et ole vielä törmännyt tuotteisiin Partioaitan myymälässä, niin tässä suora linkki heidän verkkokauppaan: Nahkalompakko & Korttikotelo

Luava Nahkalompakko korttikotelo Partioaitta

Luava partioaitta nahkalompakko

Artikkeli Luavasta

Tämän yhteistyön myötä Partioaitta julkaisi artikkelin Luavasta. Sen keskeinen aihe oli Luavan nahkatuotteiden synty ja yhteistyön alkaminen. Lukemalla sen pääset pintaa syvemmälle Luavan tarinaan ja ymmärrät miksi kannattaa ostaa käsintehty lompakko.

Luava käsityö kotimainen nahkalompakko
Kaikki tuotteet on tehty käsin alusta loppuun.

Mitä seuraavaksi?

Niin kuin artikkelin alussa mainitsin, Luavalla on nyt rinkka täynnä uusia ideoita. Siihen sisältyy mm. reppuja, kamerahihnoja ja uusia nahkalompakoita. Tyypilliseen tapaan kaikki toteutetaan käsityönä ja muotoilu pysyy minimalistisena, mutta käytännöllisenä. Jos tahdot pysyä kärryillä ensimmäisenä, niin paras väylä informaation saamiseen on Instagram ja Facebook.

Luava reppu tulevaa
Hieman sneak peakia tulevasta.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja palataan asiaan piakkoin. Muistakaa, että kesä ei ole vielä ohi!

Juuso

1 vastaus

Ville
Ville

Elokuu 29, 2017

Joululahjaksi ostin veljelle korttikotelon Partioaitasta. Hyvin kestänyt ja näyttää kokoajan vain paremmalta :)

Osallistu kommentoimalla!

Kommenttisi hyväksytetään ennen julkaisua.


Lua lisää tarinoita:

Nahkalompakko Classic
Nahkalompakko Classic

Syyskuu 05, 2017

Luavan käsintehty Nahkalompakko Classic on syy, jonka takia Luava alkoi tekemään nahkatuotteita. Tekstin myötä pääset lähemmäksi tuotteen tuotantoprosessia ja Luavan ajatusmaailmaa.

Lue koko tarina →

Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.
Jos metsään haluat mennä nyt, niin mene.

Syyskuu 04, 2017

Tahdotko metsään patikoimaan, mutta se jää usein vain ajatuksen tasolle? Se ei vaadi juuri mitään toteutuakseen.

Lue koko tarina →

Nahkalompakko Traveller
Nahkalompakko Traveller

Maaliskuu 29, 2017

Esittelyssä reissaajan luotettavin matkakumppani: Nahkalompakko Traveller. Julkaisussa myös tietoa uudesta jälleenmyyjästä.

Lue koko tarina →