FAQ

Mistä tiedän riittääkö valokuvani laatu Luava-teokseen?

Tästä sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan. Palaan meilitse tai puhelimitse sinulle, jos valokuvan laatu on riittämätön. Tässä tapauksessa voimme vaihtaa teoksen kokoa, valokuvaa tai jatkaa kyseisellä kuvalla, joten tee rohkeasti tilauksesi valitsemallasi kuvalla. Suurin osa teoksista tehdään kännykällä otetuista kuvista. Jos tiedät resoluutioista, niin voit tarkistaa laadun resoluutiolaskurista.

Miten nopeasti saan Luava-teoksen omasta valokuvasta?

Tuotteen valmistus kestää 4-10 arkipäivää. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä juuso@luava.fi. Tuotteen postitus kestää 2-5 arkipäivää ja paketti saapuu lähimmälle Postin palvelupisteelle. Suositeltavaa on tilauksen yhteydessä ilmoittaa puhelinnumero, jotta Posti pystyy ilmoittamaan paketin saapumisesta heti. Nouto on tosin nopein, se tapahtuu Espoosta, Mankkaalta.

Valokuvan rajaus?

Olen valokuvannut koko elämäni, joten voit huoletta luottaa arviointikykyyni rajauksessa. Työn alla on rajaustyökalu kotisivuille, jotta asiakas pääsee itse rajaamaan kuvansa.

 

Postitus ulkomaille?

Asia on järjestettävissä, ota rohkeasti meilitse yhteyttä juuso@luava.fi.

Mistä tiedän missä Luava on myymässä tuotteitaan ja milloin?

Seuraa Luavaa Facebookissa ja Instagramissa. Näiden kanavien kautta tulee parhaiten tieto tapahtumista, joihin Luava osallistuu.