Info

Yhteystiedot

Luava Design 
Y: 2686954-8 
Mäkituvantie 4 E
02780 Espoo

Juuso Virtanen 
juuso ( a ) luava.fi 
+35850 490 7089 

Luava sosiaalisessa mediassa

facebook-logo luava homepage info luavaofficial Facebook
instagram-logo luava info luavaofficial Instagram

ALV

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitus ja postimaksut

Luava toimittaa tuotteita koko Suomen alueelle. Postitus maksaa minimissään 2,90 € ja ne lähtevät työpajalta viikon sisällä tilauksesta. Postin arvioima toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Ulkomaan lähetykset sovittava erikseen.

Maksutavat

Maksutavat verkkokaupassa ovat Maksuturva (verkkopankkimaksu) ja luottokortti.

Maksuturvan verkkomaksu

 

 

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan, joka pitää olla hyvin pakattuna alkuperäiseen pakettiinsa. Luava palauttaa rahat suoraan asiakkaan tilille, joten pakettiin on laitettava mukaan yhteystiedot ja tilinumero. Rahat palautetaan 2-5 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta Luavalle. Kun palautat tuotteen Postin kautta, Luava korvaa palautuksesta aiheutuneet postikulut ilmoittamallenne tilille. Palautusosoite on Mäkituvantie 4 E, 02780 Espoo.

Tietosuoja

Luava käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Luava sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.