Info

Yhteystiedot

Luava Design
Y: 2686954-8
Laurinniityntie 13 B 9
00440 Helsinki (eri kuin nouto-osoite)

Juuso Virtanen
juuso( a )luava.fi
+35850 490 7089

Luava sosiaalisessa mediassa

facebook-logo luava homepage info luavaofficial Facebook
instagram-logo luava info luavaofficial Instagram

ALV

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitus ja postimaksut

Toimitan tuotteita koko Suomen alueelle. Nahkatuotteiden ja lahjakorttien postitus maksaa 2,90 € ja ne lähtevät työpajaltani viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta (lähetyspäivästä paketti saapuu antamaasi osoitteeseen 2 päivän sisällä). Luava-teosten postimaksu on alle 2 kg painavilla tuotteilla 7,90 € Postin hinnaston mukaisesti. Sitä painavampien pakettien postimaksu on painoon ja kokoon sidonnainen (esim. 2-5 kg = 8,90 €). Luava-teos lähtee työpajaltani kahden viikon (14 vrk) sisällä tilauksesta. Postin arvioima toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Ulkomaan lähetykset sovittava erikseen.

HUOM! Kesällä heinä-elokuussa teoksen valmistusaika on n. 1 kk.

Nouto

Kun valitset toimitustavaksi noudon, tuotteen voi noutaa osoitteesta Uudenkylänmäki 14 C, 02750 Espoo. Kun tuote on valmis, siitä tulee ilmoitus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavat

Maksutavat verkkokaupassani ovat Maksuturva (verkkopankkimaksu), luottokortti tai lasku sähköpostiin. Jos asiakkaalla ei ole sähköpostia, lähetän paperilaskun tuotteen mukana.

Maksuturvan verkkomaksu

Kuvan laatu ja lähetys

Lähetä kuva parhaalla mahdollisella laadulla. Useimmiten myös puhelimella otettujen kuvien laatu on riittävä (valtaosa teoksista on tehty kännykkäkuvista). Jos kuitenkin havaitsen, että kuvan laatu ei ole riittävä taulun kokoon nähden, otan yhteyttä jättämääsi sähköpostiosoitteeseen. Voit haluessasi tarkistaa teokseen tarvittavan kuvan laadun RESOLUUTIOLASKURIsta.

Oikeudet

Tilatessasi Luava-teoksen itse lataamastasi kuvasta todistat, että sinulla on täysi käyttöoikeus kuvan käyttöön, eikä Luava vastaa mahdollisista käyttöoikeusrikkomuksista. Tilatessasi teoksen Luavan valokuvasta, valokuvan käyttöoikeus pysyy Luavalla. Teoksesta voi ottaa valokuvia ja jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta et saa esiintyä teoksessa käytetyn kuvan käyttöoikeuden omistajana tai valokuvaajana. Luava-teoksia ei saa käyttää missään muodossa myyntitarkoituksiin, ellet ole asiaa Luavan kanssa sopinut kirjallisesti.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan, joka pitää olla hyvin pakattuna alkuperäiseen pakettiinsa. Luava palauttaa rahat suoraan asiakkaan tilille, joten pakettiin on laitettava mukaan yhteystiedot ja tilinumero. Rahat palautetaan 2-5 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta Luavalle. Kun palautat tuotteen Postin kautta, Luava korvaa palautuksesta aiheutuneet postikulut ilmoittamallenne tilille. Palautusosoite: Laurinniityntie 13 B 9, 00440 Helsinki.

Tietosuoja

Luava käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Luava sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.